Kuhinje po meri – svaki dizajn i želje pretvaramo u stvarnost

Highly creative and flexible elements

Primavera Kitchen Studio se bavi izradom kuhinja po meri, onako kako je to kupac zamislio i poželeo. Uz stručne radnike i kvalitetne materijale se svaki nacrt može realizovati i oživeti u stvarnosti. Mi to dokazujemo već pune tri godine, od 2019. kada je preduzeće osnovano.

 

 

 

Bogato, višegodišnje iskustvo i zadovoljni kupci su nešto što asocira na Primavera kuhinje po meri, kuhinje koje se prave da traju. Uverite se i sami zašto nam je na stotine kupaca poklonilo svoje poverenje.

Izrada kuhinje po meri

Bez obzira na vaše pojedinačne zahteve i dimenzije kuhinje, mi iz Primavere ćemo vam izaći u susret i prilagoditi se svim vašim željama prilikom izrade kuhinje po meri. U zavisnosti od dimenzija i vaših pojedinačnih zahteva, vreme za izradu kuhinje po meri je oko mesec dana.

Kuhinje po meri mogu biti u bilo kojoj boji za koju se odlučite.

Pravljenje kuhinje po meri je naša specijalnost

Nudimo vam Premijum kuhinje najsavremenijeg dizajna koje ćete čekati kratkih 3 do 4 nedelje. Shvatamo značaj i važnost trajnosti pa pravljenje kuhinje po meri dovodimo do savršenstva tako da svaka funkcioniše besprekorno više decenija.

 

Poštovanje rokova, precizna montaža, visok kvalitet izrade i garancija na sve delove kuhinje je nešto po čemu smo postali prepoznatljivi nakon više od 150 kuhinja i preko 3 godine rada.

Kuhinje po meri Beograd

Naši saloni se nalaze na 3 lokacije u Beogradu. U mogućnosti smo da izradimo kuhinju po meri, dostavimo i ugradimo bilo gde na teritoriji Beograda. Pored izrade kuhinja po meri u Beogradu možemo ponuditi izradu, dostavu i ugradnju u celoj Srbiji.

Male kuhinje po meri

Tim Primavera stručnjaka može da vam pomogne oko plana i skice tako da savršeno iskoristite prostor kuhinje tako da stanu svi neophodni elementi.

Naše male kuhinje po meri su skladan odnos dimenzija, boja i okova tako da budu i funkcionalne i estetski lepe.

Male kuhinje po meri izrađene po preciznim merama mogu uštedeti prostor u vašoj kuhinji ili trpezariji, i promeniti čitavu unutrašnjost prostorije.

Za nas nema malog posla. Ukoliko imate mali prostor, gde stadradizovane i ugradne kuhinje ne mogu da stanu, biće potrebno naručiti malu kuhinju po meri. Pozovite nas ili nam pošaljite mejl sa upitom.

 

Primavera ugaone kuhinje po meri svakog doma- Maksimalno iskoristite prostor

Jedna od naših posebnih specijalnosti jesu ugaone kuhinje po meri koje donose bolje iskorišćenje prostora i popunjavanje svih slobodnih delova gde to prostor dozvoljava.

Ugaone kuhinje su jedan od najčešćih razloga zašto ljudi naručuju kuhinje po meri. Jako je teško uklopiti ugradnu ugaonu kuhinju u prostor, jer će u većini slučajeva štrčati ili imati lufta.

Izradom ugaonih kuhinja po meri dobijate na prstoru u kuhinji ili trpezariji. Bez obzira na vaše želje prilikom izrade ugaonih kuhinja po meri, sve kuhinjske elemente možemo uklopiti onako kako vi želite.

 

Dizajniramo ih tako da je pult vezan kao celina, a da ugaona kuhinja po meri nudi dosta mesta za skladištenje u samom ugaonom delu. Tu možemo da postavimo sudoperu, ali i odlično mesto za ostavu koja se upotpuni modernim okovima i sistemom odlaganja sa žičanom konstrukcijom.

Kuhinje po meri katalog

Naš portfolio izrađenih kuhinja po meri je bogat raznovrsnim vrstama kuhinja po meri. Pogledajte slike i uverite se u naš profesionalizam. Ukoliko vam se neka od naših kuhinja iz kataloga svidi, možemo je prilagoditi vašim dimenzijama i zahtevima.

Kuhinje po meri od medijapana

Vaša želja postaje stvarnost i zato što su naše kuhinje po meri od medijapana što omogućava da se dobije bilo koja boja, bilo koja tekstura, mat ili visoki sjaj za savršen završni izgled.

Samo poželite boju i dezen, mi ćemo je omogućiti u najkraćem vremenskom periodu.

 

Zašto Primavera nudi isključivo moderne kuhinje po meri?

Premijum kuhinje su napravljene od najmodernijih materijala, najkvalitetnijih okova, nudimo i fioke sa usporivačima, moderne sudopere i brojne žičane dodatke koji omogućavaju odličnu iskorišćenost svakog elementa.

 

Zbog toga možemo da se pohvalimo da pravimo samo i isključivo moderne kuhinje po meri i obezbeđujemo samo najbolje za svoje kupce.

 

Kuhinje po meri cena

Naša firma može da se pohvali da, kada su u pitanju naše kuhinje po meri cena je najpovoljnija na tržištu jer smo direktni uvoznici radnih ploča od kerrock-a, medijapana u visokom sjaju, medijapanskih ploča koje mi farbamo poliuretanskim bojama i klasičnih radnih ploča.

Nudimo vam i besplatan proračun troškova pa je na Vama samo da nam pošaljete skicu prostora i dimenzije kuhinje da bi imali preliminarnu ponudu za buduće radove.

Primavera kuhinje po meri se prave prema strogim standardima, od kvalitetnih materijala sa vrhunskom obradom uz kratke rokove. Zbog toga su svi modeli moderni, estetski lepi i funkcionalni deo svakog prostora. Pored kuhinja po meri, u našoj ponudi možete naći i vrhunske gotove kuhinje.

Pozovite nas za sve dodatne informacije, zakažite sastanak sa našim stručnjacima i dozvolite da sa vama pronađemo najbolje rešenje. Stojimo Vam na raspolaganju!

 

 

POMERANJE NA GORE